dissabte, 12 de febrer de 2011

Pic de la Cabaneta (2818)

Retrobada amb companys que dediquem a sortir a la muntanya amb els esquís. La temporada és escassa de neu i no tinc massa clar quina zona pot estar millor; em sembla que la sortida podrà ser més reeixida si ens afegim a l'excursió que els col·legues de la UEU fan aquest dissabte. Ens presentem a dos quarts de vuit a La Mina, al Passeig de la Seu, on som ben rebuts. Ens comenten que avui pensen anar cap a la Vall d'Incles, a veure com estar el Pic de la Cabaneta.

Així que marxem tots deu cap allà. La poca innivació ens permet recórrer amb cotxe tota la pista de la Vall d'Incles fins al Pont de la Baladosa (1840), on aparquem. Als pocs metres ja posem esquís als peus i seguim la pista cap al riu del Siscaró. Alguna clapa de glaç a la pista ens fa fer equilibris amb els esquís, però ens n'anem sortint i girant a la dreta remuntem fins als plans del Refugi del Siscaró (2150).


Prop del refugi del Siscaró (foto Montse Farré)

D'allà, primer per una canaleta, després per pales més amples i franques i finalment pels suaus lloms de la carena, pugem fins al Pic de la Cabaneta (2818).


Paradeta-ganyipada sobre els esquís (foto Montse Farré)

Remuntant els darrers lloms cap al cim (foto Montse Farré)

Gaudint de les grans perspectives al cim (foto Montse Farré)

En Coca, de la UEU, que és una enciclopèdia de l'esquí de muntanya per aquestes contrades, ens proposa uns descens molt bonic. Baixem un petit tros caminant, obligats per la poca neu d'alguns trams, i, ja amb els esquís als peus (que no ens traurem fins al cotxe), gaudim d'una bona baixada, que ja té mèrit aquesta temporada.


Estesa de material a l'aparcament (foto Montse Farré)

Bona sortida, un bon dia de sol i bons companys per anar-ho gaudint, què més es vol?

Sortida realitzada amb Salvi Fargas, Montse Farré, Jordi Martínez i els companys de la UEU (Coca, Sílvia i la resta). Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada