dilluns, 6 d’agost del 2007

Campanya tresmilera 2007

Aquesta campanya va ser concentrada en pocs dies i centrada en dos zones que van quedar liquidades: el massís del Vinhamalha i el sector occidental del massís de Perdut.

El 31 de juliol surto cap al Barrage d'Ossoue i arribo, força tard a la nit del dia 1. El mateix 1 d'agost, surto del cotxe i pujo PIC DE TAPOU i el PIC DU MILIEU DEL VINHAMALHA. El dia 2 me'l passo al cotxe, veient ploure.


Des del Pic de Montferrat (3219), amb l'aresta que ve del Pic Central (3235), 3 d'agost de 2007

El 3 d'agost en faig una de bona. Surto del cotxe i faig els que em falten del circ del Vinhamalha: LA PUNTA D'EN CHAUSSENQUE, on trobo l'isard que podeu veure a la foto-banner del bloc (a dalt de tot), EL PITON CARRÉ, el PIC DEL CLOT DERA HOUNT, el PIC DE LA CERBILLONERA, el PIC CENTRAL DEL VINHAMALHA i el PIC DE MONTFERRAT. La zona del massís del Vinhamalha queda liquidada, amb vuit nous tresmils en dues jornades. Baixo al cotxe i em desplaço cap al coll de Tentes.


Des de El Casco (3006), el refugi de Sarradets, el Coll de Tentes i el massís del Vinhamalha, 4 d'agost de 2007

El 4 d'agost també va tocar pencar de valent.  Surto del Coll de Tentes, salto el Port de Bujaruelo i començo a descendir per la vall. Després remunto cap a l'est i vaig a sortir a una cresta SO del Gabietu Occidental. Baixo  i remunto la cara est d'aquest cim i després segueixo la cresta fins l'altre Gabietu. Cauen, per tant, el PIC DE GABIETU OCCIDENTAL I EL PIC DE GABIETU ORIENTAL. Segueixo, flanquejant pel sud del Pic de Taillon, fins la Brecha de Roland. Paso el Paso de los Sarrios i remunto per pujar EL CASCO. Baixo del pic i segueixo flanqueig per remuntar finalment LA TORRE DE MARBORÉ. Retorno a la Brecha, paso pel refugi de Sarradets, torno al Port de Bujaruelo i finalment al Coll de Tentes. La zona occidental del massís del Perdut queda liquidada i ja només em queda feina des del refugi de Góriz, per una altra ocasió.

Amb aquests quatre darrers, la campanya 2007 es tanca amb 12 nous tresmils de la llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada